logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Jaku-Team Kft. - Komárom
Cím: 2921 Komárom, Petõfi S. u. 34.Email: jaku.team@gmail.com
Telefon: 06-20/576-2760Telefon 2: 06-20/576-2760
Internet: www.jakuteam.huGps: 47.7350896 , 18.1753805

Bemutatkozás

Jakubács Attila vagyok a Kft. egyik alapítója! 1979-ben végeztem, mint mûbútorasztalos a Tatabányai 314 Szakmunkás Képzõ Intézetben. Késõbb ács-állványozó szakmunkás vizsgát tettem, ily módon bõvítve szakmai tudásom! Munkáim során több szakmában is jártasságot szereztem mint pl. mûpadlózás, parkettázás, gipszkarton szerelés, stb.
Cégünket 2010 októberében Komáromban alapítottuk a fiaimmal, Attilával és Andrással! A szakmai tudás és tapasztalat már nagyon régóta adott volt, már csak néhány profi gépre és az elhatározásra, no meg némi pénzre volt szükségünk. Szeretnénk nem csak, a komáromi lakosok, de országosan egész területén megfelelni az elvárásoknak, amik nagyon magasak, az árak viszont nagyon alacsonyak, mi nem tudunk és nem is akarunk versenyezni az alacsony árakkal, mi minõségi szolgáltatást szeretnénk nyújtani, elfogadható áron!
Vállalatunk fõbb profilja, ács illetve asztalos ipari munkák, ezen belül: régi tetõ felújítása, javítása, új tetõ és tetõszerkezet , valamint állványok és zsaluzat készítése. Bútor és egyedi bútorok, valamint kerti bútor gyártásával és javításával, régi bútorok felújításával. Foglalkozunk még nyaraló, faház, gerendaház, fa garázs, kerti bútor, szaletli forgalmazásával, értékesítésével! Sajnos a gazdaság mai állása nem kedvez az induló, kezdõ vállalkozásnak mint a miénk, ezért szíves figyelmükbe ajánlom a fenti öt érvet, hogy miért minket válasszanak!


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink