logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Smile Factory Kft.
Cím: 2900 Komárom, Tó u. 20.Email: sacsabo@gmail.com
Telefon: (34)341-641, (70)418-2284Telefon 2: (34)341-641, (70)418-2284
Fax: (34)341-641Fax 2: (34)341-641
Internet: www.smilefactroy.huGps: 47.735416412353515625 , 18.129512786865234375

Bemutatkozás

Nyári tábor:
Célunk a szabadidõ hasznos eltöltése és olyan tevékenységek végzése, amelyeket a hétköznapi életben egyáltalán nem, vagy ritkán gyakorolnak a gyerekek. A hangsúlyt a változatosságra és az aktivitásra helyezzük. Igyekszünk minél több szituációt teremteni, melyekben a gyerekek kifejthetik kreativitásukat, elképzeléseiket. Mindezt a szórakoztatás és az örömszerzés jegyében. Röviden: Haverok-Buli-Fanta!!

Erdei iskolák:
Sajátos, a környezet adottságaira építõ nevelés- és tanulás-szervezési táborok. A szorgalmi idõben megvalósuló, egybefüggõen többnapos, az oktatási intézmény székhelyétõl különbözõ helyszínû tanulásszervezési táborok lényege, hogy a tanulás a tanulók aktív, cselekvõ, kölcsönösségen alapuló együttmûködésére épül. A tanítás tartalmilag és tantervileg egyaránt szorosan és szervesen kapcsolódik a választott hely- szín természeti, ember által létesített és szociokulturális kör- nyezetéhez. Kiemelkedõ nevelési feladata a környezettel har- monikus, egészséges életvezetési képességek fejlesztése, és a közösségi tevékenységekhez kötõdõ szocializáció. Ez a tábor a megfelelõ helyszínt, az arra kidolgozott programot és a tervezett tevékenységekhez szükséges szakembereket, eszközöket és anyagokat a pedagógus igényei és elvárásai szerint szakszerûen és rendszerszerûen biztosítani kész és képes.

Mentálhigiénés táborok:
-Lovasterápia
-Egyéb terápiás állatok
-Úszásterápia

Felnõtt terápia: Bizonyított tény, hogy a csapatmunka nagyban szerepet játszik egy cég sikerességének fokozásában. Egy vállalat számára sokat jelenthet a munkatársak szaktudása, felkészültsége, azonban a hatékonyság megsokszorozódik, ha az egyes emberek a csapatépítés folyamatában csapattá érnek, és egymást segítve, kreatív hangulatban tevékenykednek a cég sikerének érdekében. Ehhez járul hozzá a csapatépítõ tréning. Egy jó csapatban a kiégés lehetõsége a minimális szintre csökkenthetõ, köszönhetõen az egymásra figyelésnek, a jó emberi kapcsolatoknak. A csapatépítõ tréningek célja, hogy segítsen felfedezni, kifejleszteni és hasznosítani a munkatársak alvó és kihasználatlan képességeit, amelyek a továbbiakban segíteni fogják a csapatot a rejtett lehetõségek feltárásában.Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink