logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Alfatox Kft.-Tatabánya
Cím: 2800 Tatabánya, Vadász u. 20.Telefon: 06-20/424-3590
Telefon 2: 06-20/424-3590Internet: www.alfatox.hu

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

rágcsálóirtás, rovarirtás, csótányirtás, molyirtás, poloskairtás, darázsirtás, hangyairtás, kullancsirtás, bolhairtás, gázosítás

Bemutatkozás

KÁRTEVÕMENTESÍTÉS korszerû, bevált, hatékony módszerekkel!

Az Alfatox Kft. magántulajdonban lévõ vállalkozás, melynek fõ tevékenysége a kártevõ-mentesítés. Több mint 15 éve mûködõ rovarirtó és rágcsálóirtó tevékenységünket az egész ország területén végezzük. A jól felkészült és nagy tapasztalatokat szerzett munkatársaink állnak az önök rendelkezésére. Céljaink között szerepel a cég országosan történõ erõsítése, újabb telephelyek nyitása, melynek elõkészületei már folyamatban vannak.

Az Alfatox Kft. a 18/1998 (VI.3) NM rendelet 39 § (1) bekezdése alapján a „Johan Béla” Országos Epidemiológiai Központ által kiadott „Tájékoztató az engedélyezett irtószerekrõl és az egészségügyi kártevõk elleni védekezés szakmai irányelveirõl” címû, hatályban lévõ kiadványban meghatározottak szerint végzi munkáját. Cégünk ISO 9001-es minõsítéssel rendelkezik, valamint HACCP rendszer támasztotta követelményeknek és ezen rendszernek megfelelõ adminisztrációs feladatokat teljes körûen elvégzi.

Megrendelõinkkel hosszú távú partneri kapcsolatra törekszünk, ami lehetõvé teszi számunkra a részletes helyismeretet és az esetleges újrafertõzõdés módozatainak ismeretét, így munkáinkat még eredményesebb tudjuk folytatni.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink