logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Pondera Max Kft.
Cím: 2800 Tatabánya, Sárberki Ltp. 315. 1/4.Email: postmaster@ponderamax.t-online.hu
Email 2: ponderamax@gmail.comTelefon: 0630-773-8655
Telefon 2: 0630-773-8655Internet: http://www.ponderamax.hu/

Bevezető

A könyvelés nem egy szükséges rossz, hanem a vállalkozásának és pénzügyeinek az alapja! Ha szeretne többet megtudni a cégében zajló gazdasági folyamatokról, jelenlegi könyvelõje nem gondolkodik együtt Önnel, vagy nem talál megbízható partnert vállalkozása könyveléséhez, esetleg kidobott pénznek tartja a könyvelésre fordított költségeket. Ha fentiekben jelzett gondolatok felmerültek Önben, keressen bennünket bizalommal!

Bemutatkozás

Cégünkről Cégünk 2008-ban alakult és azóta is dinamikusan fejlődik. Régi és új Ügyfeleinket kellemes, korszerű felszerelt irodában tudjuk fogadni. Cégeink könyvelését magas színvonalú számítástechnikai háttér segíti. Munkatársaink jól képzett szakemberek, releváns szakmai gyakorlattal rendelkeznek és erősen ügyfélorientáltak. Ennek köszönhetően irodánk Ügyfeleinkkel hosszú távú, sikeres együttműködést biztosít. Társaságunk teljes körű képviseletet biztosít az APEH, TB, önkormányzat és más hatóságok előtt.
Hétfő - Péntek: 08:00 - tól, 15:00-ig

Keresőszavak

Könyvelés: egyszeres, kettős, alanyi adómentes, EVA, beszámoló készítés Bérszámfejtés, munkaügy, TB: bérszámfejtés, új biztosított beléptetése, jogviszony megszüntetése, munkaszerződés, bevallás, TB ügyintézés Egyéb: irattározás, iratrendezés számviteli szabályzatok elkészítése

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink